Over ons

Als je van je hobby je werk kunt maken, is dat een droom die voor velen uitkomt. Zelf ben ik gepassioneerd geraakt over het repareren van koffiemachines en ik kon me geen betere manier voorstellen om mijn hiermee mijn brood te verdienen.

Het begon allemaal als een hobby. In de familie hadden we een aantal Jura koffiemachines die ik onderhield en repareerde. Ik was gefascineerd door het hele proces, het uit elkaar halen van de machine, het bestuderen van de onderdelen en het vinden van de oorzaak van het probleem. Na enkele uren sleutelen en experimenteren lukte het me uiteindelijk om de machine weer aan de praat te krijgen. Ik was er ontzettend trots op en besloot om nog meer koffiemachines te gaan repareren.

Al snel kreeg ik steeds meer verzoeken van vrienden en familieleden om hun koffiemachines te repareren. Ik merkte dat ik er steeds beter in werd en ik begon steeds meer plezier te krijgen in het repareren van de machines. Ik besloot om me te verdiepen in het vakgebied en zocht op het internet naar filmpjes en handleidingen om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Toen ik het met mijn toenmalige werk niet meer naar mijn zin had , besloot ik om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik begon een eigen bedrijfje waarin ik me richtte op het repareren van koffiemachines. In het begin was het best spannend, maar al snel kreeg ik steeds meer klanten. Mijn reputatie als betrouwbare en deskundige reparateur verspreidde zich snel en ik kreeg steeds meer aanvragen.

Het mooie aan mijn werk is dat ik elke dag bezig ben met iets waar ik gepassioneerd over ben. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met de technische aspecten van koffiemachines en ik krijg er veel voldoening van als ik een machine weer aan de praat krijg. Bovendien geniet ik van het contact met mijn klanten. Ik vind het leuk om te horen hoe belangrijk hun koffiemachine voor hen is en hoe blij ze zijn als ik deze weer werkend krijg.

Kortom, van je hobby je werk maken kan een geweldige stap zijn. Het vergt natuurlijk wel veel inzet en doorzettingsvermogen, maar als je eenmaal een succesvol bedrijf hebt opgebouwd, is het de moeite zeker waard. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om mijn passie voor het repareren van koffiemachines om te zetten in een beroep en ik zou het iedereen aanraden die ook droomt van zo'n stap.